Auti 2 kampioen
Auti 2 kampioen

Auti 2 team viert kampioenschap

Sport

RIDDERKERK - Afgelopen woensdagavond is het team Auti 2 kampioen geworden in hun poule. Zij speelden dit seizoen 7x7 competitie.

Op zaterdag 27 juni wordt de vierde editie van het Internationale ASS Toernooi gehouden op het Reijerpark. Na dit toernooi worden bij de prijsuitreiking de kampioenen ook nog eens in het zonnetje gezet en gehuldigd.

,,Nadat we enkele jaren geleden begonnen zijn met het voetballen voor autisten ben ik er trots op dat we vandaag gastheer mogen zijn van een toernooi met deze omvang”, zegt Voorzitter Joop van Ettinger. ,,Als ik zie wat er de afgelopen jaren bereikt is door de mensen die hier bij betrokken zijn kan ik als voorzitter er alleen maar trots op zijn. Door de inspanningen van deze vrijwilligers, en de verenigingen hier in de omgeving, staat dit seizoen het Auti voetbal zelfs op de officiële KNVB kalender in district West II. Dit is mogelijk geworden door de volharding en enthousiasme van deze mensen waarvoor complimenten. Ook een speciaal woord van dank aan de sponsors voor deze dag en dan rest mij niets dan iedereen een sportief toernooi te wensen''.

Advertenties uit de krant