Foto Roelie 't Jong
Foto Roelie 't Jong

Romano Niamut voetballer van het Jaar

Sport

RIDDERKERK - Bij voetbalvereniging Slikkerveer werd afgelopen vrijdagavond 3 juli een medewerkersavond gehouden voor alle vrijwilligers van de club. Traditioneel staat deze avond ook bekend waarop een aantal Slikkerveerders in het zonnetje worden gezet.

Voordat deze uitreikingen plaats vonden werd afscheid genomen van mevrouw Meuzelaar, die sinds 1976, dus bijna veertig jaar, elke maandagochtend de kantine weer keurig laat blinken met een clubje vrijwilligers. Binnenkort wordt mevrouw Meuzelaar tachtig jaar en dat is een mooi moment om te stoppen.

Daarna werden de winnaars naar voren gehaald in de verschillende categorieën. Tot Vrijwilliger van het Jaar werd Willem Verbaas uitverkoren, want Willem is op meerdere fronten actief geweest voor de club, zoals medewerker in de kantine, maar ook leider van de Veteranen 2. Delano Zeij, die uitkomt in de A1 van Slikkerveer werd uitgekozen tot Talent van het Jaar. Tot Voetballer van het Jaar werd Romano Niamut benoemd.
De titel van Sportploeg van het Jaar ging tot slot naar Slikkerveer 5, dat zowel de bekerfinale wist te winnen en daarna ook nog het kampioenschap binnensleepte. ,,Deze ploeg heeft het geweldig gedaan door de dubbel te winnen. Het enige dat dit jaar ontbrak was de balkonscène bij Taveerne Den Dill op het Dillenburgplein, maar verder was het een topjaar voor het vijfde.

Advertenties uit de krant