Afbeelding

Extra les voor Fifty Fit zwemmen

Sport

RIDDERKERK - In verband met de vele aanmeldingen voor de Fifty Fit lessen in de zomervakantie worden er extra lessen gegeven in zwembad De Fakkel. Deze extra lessen zijn ingeroosterd voor de maandagochtend van 9.00 tot 9.30 uur. De data zijn vooralsnog 22 en 29 juli en 5 augustus.

Voor de woensdagen hebben zich meer dan 50 mensen opgegeven. “Een geweldig aantal natuurlijk”, zegt Jeanette Schouten van Sport en Welzijn.
Fifty Fit zwemmen bestaat uit gymnastiekoefeningen in het water. Het betreft diverse spierversterkende en lening makende oefeningen met als doel spieren en gewrichten soepel te houden. Ook kan er zo gewerkt worden aan de conditie. Tijdens de lessen wordt er regelmatig gebruikgemaakt van materialen. “Dat geeft met zo’n hoog aantal geeft dit wat beperkingen. Mede daarom is er besloten om de lessen ook op maandag aan te bieden. Het overzichtelijker wanneer de groep iets kleiner is.” aldus Schouten.
Deelname kost € 4,-- per les, maar men kan hiervoor ook een 10- of 25-badenkaart gebruiken. Na afloop van de les is het zwembad gewoon open en kan men nog heerlijk uitzwemmen. Inschrijven kan bij de kassa van De Fakkel of via 0180-491122.

 

Advertenties uit de krant