Logo decombinatieridderkerk.nl
Saturnus miste de scherpte tegen Ventura
Saturnus miste de scherpte tegen Ventura (Foto: Ruud de Jong)

Ventura te sterk voor handbalsters

  Sport

RIDDERKERK - Het was zaterdagavond een kansloze wedstrijd voor de vrouwen van Saturnus'72. Tegenstander Ventura had er duidelijk meer zin in. Vanaf de start waren de Schiedammers veel sterker en feller in de duels. 

Het ontbrak Saturnus aan vechtlust. Zodoende keek de ploeg de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan van zo'n vijf á zes treffers. Soms waren er enkele momenten dat het publiek dacht dat het toch nog goed zou komen. Het verschil werd iets kleiner, maar de vreugde was van korte duur. Saturnus liet de laatste thuiswedstrijd in de zaal aan zich voorbij gaan zonder de indruk te wekken er een echte wedstrijd van te willen maken. De ploeg had wel twee absenten. Kirsten Heijboer was op de laatste training geblesseerd geraakt aan haar duim en kon niet spelen en Sanne Euser ontbrak wegens longontsteking. "Maar dat had niets te maken met de instelling. Een wedstrijd die met 18-24 werd verloren en maar gauw moet worden vergeten" oordeelde trainer Dylan Muller na afloop.
Zondag staat de laatste zaalwedstrijd op het programma. In Rijswijk treedt de ploeg om 14.15 uur aan bij Hercules 3. Een wedstrijd zonder belangen waarbij beide middenmoters vrijuit kunnen spelen.
 

Meer berichten