"Schaatsen op de Waal" van Jos Crezée
"Schaatsen op de Waal" van Jos Crezée

‘Zolderverkoop’ van alle schilderijen van Jos Crezée

Algemeen

RIDDERKERK - Zaterdag 18 september, op de dag dat de gondelvaart in Rijsoord had moeten plaatsvinden, hoopt Jos Crezée in zijn voormalige woonhuis aan de Rijksstraatweg een “Zolderverkoop” te houden van al zijn schilderijen.

Jos is na zijn pensionering als docent van het Farelcollege verhuisd naar Haastrecht. Hij kon niet alles meeverhuizen en gaat om die reden zijn werk tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkopen. De docent Kunstvakken mocht in zijn vrije tijd graag in zijn eigen atelier werken. Hij schilderde met acryl- of olieverf bloemstillevens en landschappen. 

Humorvolle afbeeldingen

Regelmatig legde hij zo ook stukjes van Rijsoord vast. Op meerdere van zijn werken prijkt de Rijsoordse molen en/of de Waal. Van zijn hand zijn ook een mooie serie schilderijen met koeien en doeken met humorvolle afbeeldingen.

De verkoop is zaterdag aan de Rijksstraatweg 35. De deur op de eerste verdieping aan de Waaldijkkant staat van 11.00 tot 17.00 uur voor de belangstellenden open. Uiteraard moet men zich er houden aan de geldende coronaregels. Een indruk van het aangeboden werk is te bekijken op: www.joscrezee.nl.

Advertenties uit de krant