Bloemen voor het net benoemde erelid Aart van Dragt
Bloemen voor het net benoemde erelid Aart van Dragt

Twee ereleden benoemd bij Natuurvereniging

Algemeen

RIDDERKERK - Tijdens de Algemene Leden Vergadering heeft het bestuur van de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde voorgesteld twee leden te benoemen tot ereleden. Het betreft de leden Aart van Dragt en Christa Groshart vanwege hun jarenlange inzet voor de vereniging. 

Rond acht uur werd de vergadering officieel geopend en was er een minuut stilte voor recent overleden erelid Jan Visser. Nadat de reguliere agenda was behandeld werd uitleg eenn toelichting gegeven over de activiteiten die het bestuur dit jaar heeft gepland voor de viering van het 50-jarig bestaan van Natuurvereniging IJsselmonde, die in 1972 opgericht werd als Natuurvereniging Ridderkerk. Vervolgens kregen de aanwezigen het boekje “25 wandelroutes op eiland IJsselmonde voor alle seizoenen”, samengesteld en geschreven door Aart van Dragt vanwege het jubileum.
Tot slot van de officiële vergadering gaf de voorzitter, Hans Olthoff, aan dat het bestuur twee leden wilde voordragen voor het ere lidmaatschap, Aart van Dragt en Christa Groshart. De aanwezige leden hebben unaniem ingestemd met deze benoemingen tot erelid van de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde in het jubileumjaar 2022. Van Dragt kon direct hierna in de bloemen worden gezet. Christa Groshart was niet aanwezig tijdens de vergadering vanwege andere verplichtingen

Advertenties uit de krant