Weer verlies voor RVVH

Wederom zag RVVH goed voetbal niet beloond worden met punten. In Oud-Beijerland werd zaterdag met 2-1 verloren van SHO.
RVVH dicteerde vanaf het begin deze wedstrijd. Het resulteerde ook in goede kansen, maar die brachten geen verdiende goal. SHO was na een half uur nog nauwelijks voor de goal van Danny Spelde verschenen, maar maakte tegen alle verhoudingen wel de 1-0. Een voorzet van de linkerkant kon door de volledig vrijgelaten Ricky Bokhoven achter Spelde worden verlengd. Nauwelijks drie minuten later stond ook de 2-0 op het bord. Bob Vermunt schoot op schitterende wijze de tweede binnen. RVVH liep zo weer achter de feiten aan. Na de rust gebeurde er eigenlijk weinig voor de beide goals. SHO hoefde niet persé meer en RVVH wilde wel maar verzandde toch teveel in foute passes en balverlies. . In de slotfase werd de druk van RVVH toch opgevoerd om iets te forceren. Dat resulteerde in de blessuretijd in een strafschop, die door Brandon Könemann werd benut. In de 98e minuut was Könemann ook dichtbij de gelijkmaker, maar RVVH bleef weer met lege handen.