KCR scoort met oliebollen

Korfbalvereniging KCR heeft met haar jaarlijkse oliebollenactie een recordomzet behaald. Tegen de verwachting werd er veel meer verkocht dan voorgaande jaren. De club kreeg bestellingen voor 2877 oliebollen en 956 appelbeignets. Het bakwerk werd evenals voorgaande jaren gedaan door bakkerij Voordijk. Met de afgesproken prijzen leverde dit voor KCR een nettowinst op van zo’n 1600 euro.
De commissie Oliebol van de club dankt iedereen die een aankoop heeft gedaan: “KCR-leden, niet-leden en niet te vergeten een flink aantal sponsoren en andere bedrijven die intekenden op deze actie.”
Dank gaat ook uit naar alle vrijwilligers die op de afhaal/bezorgdag voor de club in touw waren.


Hulp met vullen van plaatjesalbum Slikkerveer

Wie het voetbalplaatsjesalbum van SV Slikkerveer nog niet vol heeft, hoeft niet te wanhopen. Een ruilbeurs zit er vanwege de coronamaatregelen niet in, maar het inleveren van de dubbele plaatjes kan wellicht de ontbrekende plaatjes opleveren.
Aan de voetbalplaatjes-actie van SV Slikkerveer bij Albert Heijn Dillenburgplein kwam op 19 december een einde. De meeste verzamelaars hebben hun album compleet gekregen. Voor wie dit niet is gelukt heeft de supermarkt in samenwerking met de club een oplossing bedacht: de dubbele plaatjes kan men inleveren met een lijst van de plaatjes die nog gezocht worden.
De plaatjes en zoeklijst kunnen in een enveloppe (vergaat daarbij niet naam en adres!) ingeleverd worden bij de servicebalie van AH Dillenburgplein. Er gaat dan gezocht worden om de ontbrekende plaatjes retour te geven. Het aantal dubbele plaatjes hoeft niet exact overeen te komen met de plaatjes die nog gezocht worden.
Wie geen dubbele plaatjes (meer) heeft, maar nog wel gaten in het album heeft kan zijn/haar lijstje mailen naar Arjan ’t Jong via: pr@slikkerveer.nl. Ook dat kan de ontbrekende plaatjes opleveren.