Soep voor het goede doel

De wintermaanden zijn voor veel mensen in Roemenië en Moldavië zware tijden. Zeker nu in deze Corona-crisis. De armoede is in veel gezinnen groot en in deze gezinnen is er vaak ook nauwelijks te eten. Om deze gezinnen in deze moeilijke maanden extra te ondersteunen houdt Stichting Draagt Elkanders Lasten een soepactie, waarmee geprobeerd wordt zoveel mogelijk geld op te halen. Met de opbrengst van deze actie zal er voedsel gekocht worden in Roemenië en Moldavië door onze partners van ‘Pentru Tine' te Boto?ani. Via hun sociaal werkers zal er gezorgd worden dat het voedsel bij de juiste gezinnen komt.
Middels deze actie kunt u erwtensoep en/of tomatensoep bestellen. Per emmertje van een liter betaalt u € 5,-. Bij voorkeur kunt u uw bestelling plaatsen via het mailadres: soepactiesdel@outlook.com. Eventueel kan dit ook telefonisch via 06 2134 0484. U kunt uw bestelling opgeven tot en met 20 januari.
Op zaterdag 23 januari kan men de vers gekookte soepen tussen 10.00 en 12.00 uur afhalen bij de Riederborgh aan de Boksdoornstraat 2 in Ridderkerk-West. Er wordt rekening gehouden met de geldende maatregelen. Graag (gepast) contant betalen. Zie voor meer informatie: www.stichtingdraagtelkanderslasten.nl.