Gratis speelgoed voor de kinderen van Kledingbank

De lockdown duurt langer en dat valt kinderen en tieners zwaar. Ook de kinderen van de Kledingbank. Velen doen echt goed hun best om zich aan de regels te houden. Dat verdient een compliment!
Op woensdag 27 januari en 3 februari tussen 13.00 en15.00 uur kunnen de kinderen van de Kledingbank tot 18jaar op Dr Colijnstraat 40 gratis een cadeau komen uitzoeken voor henzelf en een voor een vriend(in). Voor de (groot)ouders die zich vervelen ligt er een aantal puzzels. Het project De Verjaardagstas verzorgt deze cadeautjes. Wilt u meer informatie? Bel 06 4438 2705.
De winkels en projecten van de Stichting Beter voor Elkaar werken volgens corona-regels. Via het telefoonnummer 06-44382705 kunt u ook een afspraak maken om kleding uit te zoeken bij de Kledingbank of om etenswaren uit te zoeken bij de FoodCompany. Bij de FoodCompany kunt u De Verjaardagstas voor uw kinderen ophalen en bijvoorbeeld een inschrijfformulier voor de Fietsenbank.
Heeft u vragen? Bel of app! Of kom langs op Dr Colijnstraat 6 op maandag om 11.00 uur of dinsdag om 10.00 uur.


AH-plaatjes van Voetbalhelden voor FoodCompany

Voor kinderen van ouders die geholpen worden door de FoodCompany Ridderkerk zijn de voetbalplaatjes van Albert Heijn niet haalbaar. Hun ouders hebben niet het geld voor het doen van veel boodschappen. Om ook deze kinderen te helpen aan plaatjes van de Voetbalhelden-actie staat er bij Albert Heijn Dillenburgplein in Slikkerveer een zuil, waarin klanten die de plaatjes niet sparen de zakjes kunnen deponeren. Iedereen kan er ook zijn/haar dubbele exemplaren in doen.