Afbeelding
Foto: Ronald Hooijmeijer

Tuvaljevic wil niet door

De samenwerking tussen V.V. Rijsoord en de huidige hoofdtrainer Brasco Tuvaljevic stopt na dit seizoen.
Tuvaljevic is tot de conclusie gekomen dat zijn ambitie verder reikt en heeft dat met de leden van de technische commissie goed doorgesproken. De huidige, onzekere, situatie van dit seizoen heeft uiteraard ook een rol gespeeld om de voor hem moeilijke, maar eerlijke, keuze te moeten maken.
Het bestuur en de technische commissie van Rijsoord bedanken de trainer voor zijn inzet en wensen hem natuurlijk alle succes. Voor wat betreft het vervolg van dit seizoen zal Brasco er samen met de staf en de spelersgroep alles aan doen, om zodra er weer gevoetbald en getraind mag worden, het seizoen goed af te sluiten.







Vandalen aan Vlasstraat

Onbekenden hebben de afgelopen maanden veelvuldig schade berokkend aan vv Rijsoord. Herhaaldelijk zijn reclameborden, hekken en andere spullen gesloopt op het complex aan de Vlasstraat. Inmiddels is er op verschillende plekken op het sportpark gezorgd voor camerabewaking.

Hans Bentzon overleden

Afgelopen zaterdag is oud-trainer van Slikkerveer Hans Bentzon op 79-jarige leeftijd overleden. De kleurrijke Bentzon trainde het eerste elftal van Slikkerveer in de jaren 1991-1994. Met zijn voetbalkennis had hij ook veel humor en mooie sterke verhalen.
Als profvoetballer kwam Bentzon negen seizoenen uit voor Sparta. Hij debuteerde voor de Kasteelclub in december 1963 en speelde daarna 163 wedstrijden in de eredivisie, 21 bekerwedstrijden en vier wedstrijden in de Europa Cup II. Na zijn Spartaanse jaren speelde hij korte tijd voor FC Dordrecht. Daarna was hij een gewaardeerde trainer bij amateurverenigingen.