Bestellingen worden dankzij de vele vrijwilligers snel bezorgd
Bestellingen worden dankzij de vele vrijwilligers snel bezorgd Foto:

Vrijwilligers bezorgen voor Kandelaar

Zo neem je nietsvermoedend je plek in, in het bestuur van de Kandelaar, en zó ben je een jaar verder. Een merkwaardig jaar verder: “Wie had gedacht dat we na zouden moeten denken over het reilen en zeilen van de winkel zonder onze grootste supporters in de winkel: klanten. Maar dat het kan, dat bewijst deze tijd.”
Terugkijkend op het afgelopen jaar merkt Martine van Dieren op dat deze tijd enorm veel creativiteit vraagt van ondernemers: “De maatregelen dwingen je steeds opnieuw te kijken naar wat mogelijk is en wat kan binnen de grenzen van de maatregelen. Met tomeloze inzet spelen de vrijwilligers van de Kandelaar het klaar om de winkel, ondanks de sluiting, toch draaiende te houden.”

Alles op website
Aan het assortiment van De Kandelaar is immers niets veranderd. Dat is net zo ruim als altijd. Alles is te vinden op de website van De Kandelaar/ Klanten kunnen online bestellen via bestellen, maar ook tussen 14.00 en 16.00 uur bellen om een bestelling door te geven. “Als er voor 16.00 uur wordt besteld, wordt het dezelfde dag nog bezorgd binnen Ridderkerk. Vaak al binnen een uur. Er komt dan een oproepje in de bezorg-app van de Kandelaar waarna een enthousiaste vrijwilliger op de fiets springt, naar de Kandelaar racet, de bestelling oppikt en bij de klant thuis bezorgd” vertelt Martine.
Bij bezorging kan betaald worden met het mobiele pinapparaat wat de bezorger bij zich heeft. Betaling kan ook vooraf via de website. Voor meer informatie: wwww-dekandelaar.nl. Bellen kan op winkeldagen tussen 14.00 en 16.00 uur via 0180-424698. Voor contact per email: winkel@de-kandelaar.nl.