Gewoon boeken afhalen tijdens lockdown!

Ondanks de lockdown draait de Bibliotheek AanZet op volle toeren. Ze willen er zo veel mogelijk zijn voor de inwoners uit de regio. Dus naast de online bibliotheek, die natuurlijk altijd en overal bereikbaar is, biedt de bibliotheek ook de gelegenheid om boeken af te halen. De medewerkers zorgen dat de reserveringen tijdens speciale openingstijden aan de deur af te halen zijn.

Reserveren en afhalen
Men kan in de online catalogus op de website materialen kiezen en reserveren. Men ontvangt een mail als de reservering klaarstaat om af te halen. Houd er rekening mee dat dit iets langer kan duren als de boeken uit een andere vestiging moeten komen. In de periode dat de bibliotheek gesloten is, worden er geen boetes in rekening gebracht. Voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van boeken zijn er speciale openingstijden. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat, raden wij aan de vestigingspagina op de website in de gaten te houden voor actuele informatie over de afhaalpunten en openingstijden: www.debibliotheekaanzet.nl/vestigingen.

Boeken reserveren kan via de website debibliotheekaanzet.nl. Wie graag hulp wil bij het maken van een reservering, kan telefonisch contact opnemen met de bibliotheek. Het nummer van de klantenservice is 078 620 55 00.

Beperkte studieplekken
Er zijn in deze lockdown periode jongeren die thuis onvoldoende faciliteiten hebben om te kunnen studeren. De gemeente heeft toestemming gegeven om een beperkt aantal jongeren toe te laten om te komen studeren in de bibliotheek. De bibliotheek faciliteert dit op een veilige en verantwoorde manier en jongeren moeten telefonisch hun plek reserveren. Alle verdere informatie is op de website te vinden.

Nog geen lid van de Bibliotheek AanZet?
Een groot deel van ons online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot alle e-books, luisterboeken en andere online diensten. De bieb heeft zowel betaalde als gratis abonnementen. Inschrijven kan online via: www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden