Waar voor afhalen?

Vanaf deze week mogen winkeliers van niet-essentiële producten verkopen via click & collect. Laat iedereen gratis weten hoe uw winkel te bereiken is. Stuur een tekst van maximaal 100 tekens (inclusief spaties) naar advertentie@barlokalemedia.nl. Zo heeft de lezer van De Combinatie meteen een duidelijk overzicht hoe zij lokaal aankopen kunnen doen. Meer tekens of een logo erbij? Mail dan ook naar bovenstaand adres voor meer informatie.

Inzameling voor kapsalon

"We staan letterlijk op omvallen”. Met die noodkreet is een inzamelingsactie gestart voor Hairstudio 3 in Ridderkerk-Drievliet. "De eerste lockdown viel zwaar maar we mochten redelijk snel weer aan de slag. Nu in deze tweede lockdown die maar voortduurt is het nog maar moeilijkhet hoofd boven het water te houden. De regering vergoed vrijwel niks en de kosten lopen maar door” zeggen de kapsters. De noodkreet van de haarstudio is ook af te lezen op een van de posters op de deur: "100% knipverbod, 20% staatssteun, 100% vaste lasten.”
Volgens Corine Verrijp, die de actiepagina heeft aangemaakt, is de kans groot dat Hairstudio 3 het einde van deze lockdown niet haalt: "Dat betekent niet alleen dat vele vaste klanten hun kapsalon kwijtraken, waar ze hun hart konden luchten of terecht konden voor een gezellige praatje. Maar ook dat er straks vijf gezinnen minder tot geen inkomen hebben.” Wie wil helpen kan een gift overmaken via de donatielink: https://gofund.me/49c1a702.
De actiepagina op GoFundMe heeft de titel: Help Studio 3 de lockdown door.