Rinus Hitzert  aan tafel met Ron en Danny Noorlander
Rinus Hitzert aan tafel met Ron en Danny Noorlander Foto: Roelie `t Jong

Nieuwe bestuurstafel voor SV Slikkerveer

Vol trots werd deze week de nieuwe bestuurstafel bij SV Slikkerveer in elkaar en op zijn plaats gezet in de bestuurskamer van voetbalvereniging SV Slikkerveer. De nieuwe bestuurstafel is een gift van hoofdsponsor Frenoflex Kunststofvloeren B.V. voor het 100-jarig bestaan van SV Slikkerveer.
De tafel is gemaakt door de Ridderkerkse bedrijven Berka Interieurbouw Meubelmakerij en Start en Finish, dat het spuitwerk voor haar rekening heeft genomen.
"Namens mijn collega-bestuursleden kan ik wel zeggen dat we hartstikke blij zijn met dit mooie cadeau. Een geweldige geste van de eigenaren Ron en Danny Noorlander van Frenoflex" vindt Rinus Hitzers, de voorzitter van SV Slikkerveer: "Onze vorige tafel was letterlijk aan het einde levensduur van zijn gekomen en daarom zijn we hier hartstikke blij mee. De tafel zal niet alleen voor onze bestuursvergaderingen gebruikt worden, maar ook door de gasten bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal."

De bestuurskamer van de voetbalclub op het Reijerpark ondergaat momenteel een totale metamorfose. Met steun van veel sponsors wordt gewerkt aan een herinrichting en de aankleding van een nieuwe bar.