Afbeelding
Foto:

Voetbalschool bij RVVH met oog voor persoonlijke ontwikkeling

Binnenkort start een voetbalschool bij RVVH. De voetbalschool op het Ridderkerkse sportpark is het resultaat van een samenwerking van RVVH en Invest2impress.
De trainingen van Invest2impress zijn specifieker gericht op het individu. “In een voetbalteam is het teambelang natuurlijk prioriteit nummer 1. Met de trainingen die wij aanbieden ligt de focus puur op persoonlijke ontwikkeling.”
De voetbalschool wil zo individuele spelers sterker maken. Zo gaat men bijvoorbeeld met aanvallers doelgericht te werk en worden er oefeningen gedaan die gericht zijn op de taak van een aanvaller, zoals afwerken, voorzetten, omschakelen en technische vaardigheden: “Naast het trainen van onze spelers, zullen wij ook in sommige gevallen hun ontwikkeling monitoren. We zullen daarom in sommige gevallen de wedstrijden bekijken om met eigen ogen te kunnen zien of hetgeen wat wij bij de voetbalschool trainen, wordt toegepast tijdens de wedstrijden. Ook staan wij klaar om de speler te voorzien van een advies/coaching gesprek.”

Feyenoordspelers
De nieuwe voetbalschool is voor spelers van 7 tot 21 jaar. De eerste training start op 21 maart om 14.00 uur. Voor deze gelegenheid zijn twee spelers van Feyenoord 1 uitgenodigd om de training bij te wonen.
Voor meer informatie en inschrijving: www.invest2
impress.nl