Leden van Poseidon '56 konden weer in water in
Leden van Poseidon '56 konden weer in water in Foto:

Poseidon’ 56 hervat trainingen in het buitenbad van De Fakkel

Vanaf 15 maart mocht zwem en poloclub Poseidon’ 56 de deuren weer openen voor leden die buiten willen zwemmen. Met een reservering en Corona-proof mogen de verschillende categorieën zwemmers (trim, recreatief, waterpolo, en selectie) tijdens verenigingsuren gebruik maken van het buitenbad.
De spits werd maandag afgebeten door de trim en masterzwemmers. Dit is de uitkomst van onderhandeling met het zwembad De Fakkel. Eerder deze maand is men gestart met het opwarmen van het water tot een gem. temperatuur van 21 graden C. Een prima watertemperatuur voor geharde zwemmers zo blijkt uit het aantal dagelijkse reserveringen. Vooralsnog zijn de wachttijden beperkt.
Veldtrainingen
Daarnaast is Poseidon' 56 gestart met het aanbieden van droogtrainingen voor jeugdleden op het naastgelegen voetbalveld van RVVH. De animo voor deze conditietrainingen is groot, en heeft geleid tot het aanbieden van extra trainingsuren. De trainingen staan onder supervisie van de trainers John Smit en Karin van Geldorp, die beiden fervente sporters zijn.

Sfeer proeven
Heb je belangstelling om in verenigingsverband te waterpoloën, zwemmen en/of je zwemtechnieken te verbeteren, zwem dan een keer mee om de sfeer te proeven. Aanmelden kan bij Ditty Romijn email: tc.poseidon56@hotmail.nl of via de website.