La Rosario verhuisde een jaar geleden naar de Sint Jorisstraat
La Rosario verhuisde een jaar geleden naar de Sint Jorisstraat Foto:

Afhaalservice van La Rosario biedt alles van de restaurantkaart

Ruim een jaar geleden verhuisde het Argentijns grillrestaurant La Rosario van de Ringdijk (het voormalige Sint Joris) naar de Sint Jorisstraat in Ridderkerk. In het nieuwe restaurant kan men meer zitplaatsen bieden, maar net voor de opening kwam de eerste lockdown.
Antonyo Jeyam en Bas Pancho zaten niet bij de pakken neer. De eigenaren begonnen direct met afhaalmenu's. Vooral voor de spareribs blijven veel klanten terugkomen. "Toch merken we dat bij lang niet iedereen bekend is dat wij zijn verhuisd. Velen weten dan ook nog niet dat het met onze afhaalservice mogelijk is om thuis te genieten van alles wat we gewoonlijk ook op ons menu” vertelt Antonyo. Dit betekent dat men naast de spareribs in vier verschillende smaken ook kan kiezen voor gegrilde zalmfilet, gamba's, zacht lamsvlees, kipfilet of T-bone steak, terwijl een grand parillada mixta (schotel met ossenhaas, entrecote, ribeye, worst en spareribs) tot de mogelijkheden behoort. "Alles van de kaart is mogelijk, al dan niet aangevuld met een voorgerecht. We kunnen het compleet en snel verzorgen” stelt Bas. Wie tijdig bestelt kan zijn/haar schotels op het gewenste tijdstip afhalen. "We mogen maar een paar mensen gelijktijdig voor het afhalen binnen hebben. Wie op het laatste moment belt is afhankelijk van de afspraken die we dan al hebben staan.”
Het afhalen aan de Sint Jorisstraat 2 kan zeven dagen per week tussen 17.00 en 20.00 uur. Bestellen kan via 0180-442859. Het menu is te bekijken op: www.larosario.nl.