Bolnes versterkt zich fors

De Technische Commissie van SV Bolnes is erin geslaagd om voor trainer Sergi Lopes komend seizoen een uitstekende selectie neer te zetten, en ook de trainersstaf aan te vullen.
Allereerst hebben alle huidige selectiespelers aangegeven ook in het volgend seizoen de clubkleuren van de zebra’s graag te willen verdedigen. Daarnaast is de TC zeer verheugd om te kunnen melden dat er versterkingen naar SV Bolnes komen. Vier spelers van ’s-Gravendeel maken de overstap naar Bolnes. Ricardo Bakker, Romano Liefeld, Reinier Toes en Wesley de Sterke verlaten de club uit de Hoeksche Waard voor Bolnes. Ook Francesco Messina van VVGZ, Bob Krens van ZBC '97 en Nick van Dijk van RVVH O-19 komen de selectie versterken. Vanuit de O-19 van Bolnes sluiten twee talenten aan bij de selectie: Jeremy Koetsier en Marlon Hubregtse.

Assistent trainier
De TC hoopt de komende weken nog meer versterkingen te kunnen melden, want er zijn nog gesprekken gaande met diverse spelers die ook interesse hebben getoond om bij Bolnes te komen spelen.
Aan de wens van hoofdtrainer Sergi Lopes om assistentie te krijgen is voldaan door het aantrekken van Edwin van Dijk (assistent trainer) en Sieg Verzendaal (keeperstrainer).
Met deze organisatie, selectie en nog mogelijke versterkingen zal de Bolnesser Berg hopelijk voor veel tegenstanders weer een hele zware hobbel worden.


Oude duiven uit Lennik

De duiven van de leden van de Ambachtse en Ridderkerkse duivenclubs vliegen weer. Afgelopen zondag was er een wedstrijd voor oude duiven vanuit Lennik.
Bij PV De Luchtbode won de combinatie Reedijk & Jongekrijg. Voor PV De Reisduif had Michel Kooijman de snelste duif.
Uitslagen:
PV De Luchtbode:
Reedijk & Jongekrijg 1, 2, 6, 12, 14, Burg & Waard 3, 4, 10, 11, 20, C. van Gelder 5, 7, 8, A. van Gelder 9, 17, T. de Wit & Dochter 13, A.H. Ros 15, 16, 18, 19
PV De Reisduif: Michel Kooijman 1, 8, 11, 13, 14, 15, 16, Combinatie Plaisier 2, 3, 12, D. Lodder 4, 5, 6, 7, 9, 10, 17, 18, 19, 20