Van start met beachhandbal

Op zondag 25 april start de jeugd bij Saturnus weer met beachhandbal. Nu het voorjaar in aantocht is, staan de beachhandballers bij Saturnus weer te springen om het zand op te gaan. Vanwege corona zal dit niet kunnen op de manier dat zij dit normaal doen, maar dit weerhoudt hen niet. Wedstrijden en toernooien worden nog niet gepland vanuit het NHV, maar een keer per week trainen en onderlinge partijtjes zijn corona-proof zeker mogelijk. De jongste jeugd van 7-12 jaar traint van 11.00-12.00 op de zondagmorgen. Daarna van 12.15 volgt de oudere jeugd van 15-18 jaar. Naast de leden zijn ook andere Ridderkerkse kinderen van harte welkom om kennis te maken met beachhandbal. Wie interesse heeft om een keertje mee te doen kan voor meer informatie mailen naar: beach-drechtsteden@hotmail.com

Gerritse terug bij Rijsoord

Komend seizoen keert Casper Gerritse weer terug op het bekende V.V. Rijsoord kraaiennest. Vorig seizoen verkaste de dertigjarige aanvaller nog naar Poortugaal. Het huidige gekke corona seizoen en een recent uitgevoerde knieoperatie hebben hem echter doen besluiten terug te willen keren naar Rijsoord.
Terug naar de club waar hij vanaf de jeugd het eerste elftal bereikte en ook recentelijk twee seizoen een meer dan verdienstelijke selectiespeler was. Tussendoor speelde hij ook nog een aantal jaren bij Slikkerveer. Hoewel in eerste instantie bedacht dat hij zou terugkeren als teammanager bij het eerste elftal, in duo-vorm met Gerard Sluimers, wil hij toch nog een keer de "strijd” aangaan om als selectiespeler een plek te veroveren in de selectie van Sieme Zijm. De komende maanden en in de voorbereiding wil Casper er alles aan doen om voor zichzelf en de technische staf te bewijzen dat hij een rol van betekenis kan spelen bij "zijn” club. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan zal hij zeker de rol van teammanager op zich nemen. Bij Rijsoord is men blij met zijn terugkeer: "We gunnen hem uiteraard dat hij weer volledig fit kan aansluiten bij de selectie en weten ook zeker dat hij in de rol van teammanager zijn steentje bij zal kunnen dragen.”