Rijbewijskeuring bij Zakenwijzer

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 5 mei en vervolgens eens per maand bij de Zakenwijzer aan de Ridderpoort 11 in Ridderkerk.
Deze rijbewijskeuringen kosten € 40 voor 75+ met rijbewijs B/E en medische keuringen en € 60 voor rijbewijs C/D/E en Taxipas. Voordat men voor de keuring komtmoet men een Gezondheidsverklaring hebben gekocht bij de gemeente of via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De Gezondheidsverklaring moet men ingevuld sturen naar het CBR.
De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt daarom om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.
Voor informatie en een afspraak kan men contact opnemen met het landelijke afsprakenbureau: 085 - 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl.
Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.