Er mag weer muziekles gegeven worden
Er mag weer muziekles gegeven worden Foto:

Muzieklessen hervat bij Harmonie Slikkerveer

Met de versoepelingen in aantocht gaan de muzieklessen bij de Harmonie Slikkerveer weer beginnen in het muziekcentrum aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. Na maanden online de les kan weer met de muziekdocent in één ruimte geoefend worden.
Naast het repeteren werd ook het sociale aspect gemist. Maar gelukkig kan de draad weer opgepakt worden.
De Slikkereerse muziekvereniging heeft nu ook weer ruimte om nieuwe leerlingen te verwelkomen. Beginnend of geoefend muzikant, voor iedereen is er plaats om een instrument te leren bespelen of te komen zingen bij de Harmonie .

Actie met lessenkaart
Met een actie biedt Harmonie Slikkerveer de mogelijkheid om kennis te maken met trommelen of blazen. Voor slechts € 18,00 per les van 30 minuten bij een 5 lessenkaart en € 17,50 bij een 10 lessenkaart is het mogelijk een les te volgen op trompet, trombone, saxofoon of een ander koperblaas instrument. In het cursusgeld zit het gebruik van een instrument inbegrepen en het biedt ook nog eens het voordeel dat de lestijden flexibel in overleg met de docent ingedeeld kunnen worden.
Voor informatie kan contact worden opgenomen met secreretaris@mh-s.nl of vul het formulier in op de website mh-s.nl van de Harmonie.