Verhagen is nu JAMES Autoservice
Verhagen is nu JAMES Autoservice Foto:

JAMES Autoservice Verhagen staat nu voor onderhoud van alle merken

ROTTERDAM - Autobedrijf Verhagen breidt naast zijn Honda dealerschap uit met JAMES Autoservice als een multi-merk bedrijf. Eerder dit jaar tekenden Ferry de Vries van Verhagen en Eric Vousten van JAMES Autoservice de samenwerkingsovereenkomst. Auto’s van alle merken, typen en bouwjaren zijn welkom aan de Driemanssteeweg 698 Rotterdam, onder de naam JAMES Autoservice Verhagen.
JAMES is een universele garageformule met een landelijke dekking die naast Honda de mogelijkheid biedt alle merken te onderhouden. Bovendien kunnen ook leaseklanten van alle gerenommeerde leasemaatschappijen bij Verhagen terecht voor onderhoud aan hun auto, ongeacht welk merk met haal- en breng service.
De kernwaarden en beloften veranderen niet. Het bedrijf kan nu echter nog meer mensen van dienst zijn, omdat de service breder wordt. JAMES Autoservice Verhagen kan professioneel onderhoud doen voor alle merken. Repareren wordt gedaan volgens fabrieksvoorschriften met behoud van de volledige fabrieksgarantie. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over het onderhoud en/of te verrichten reparaties. Men heeft ook de mogelijkheid om het factuurbedrag terug te winnen als men een review achterlaat op de website: www.jamesautoservice.nl.
JAMES Autoservice Verhagen is aangesloten bij de Bovag en gecertificeerd door de Stichting Duurzaam. Met de JAMES Rijgarantie en voordelig pechhulp is blijven rijden verzekerd.