Straten versieren in Slikkerveer kan een prijs opleveren
Straten versieren in Slikkerveer kan een prijs opleveren Foto:

Huizen versieren in Slikkerveer

Het Wijkideeteam Slikkerveer organiseert een wedstrijd voor het mooiste versierde huis en de mooiste versierde straat (of gedeelte van straat) tijdens het EK voetbal in de wijk. “Wij hopen dat Nederland de finale haalt, want dan hebben wij lang een gezellige oranje wijk!” aldus het ideeteam. Uiterlijk 11 juli worden de winnaars bekendgemaakt, “maar er is grote kans dat we dit eerder doen.”. De winnaars worden door het wijkideeteam persoonlijk op de hoogte gesteld.


Beheerders op buurtsportlocaties

Op de buurtsportlocaties in Bolnes en Slikkerveer zijn weer beheerders aanwezig. Er is toezicht en de sport- en speluitleen in Bolnes is geopend op maandag en dinsdag van 11.30 tot 19.00 uur en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 20.00 uur. In Slikkerveer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur.


Reformatie in Alblasserwaard - ‘De Reformatie, een nieuw begin' is de titel van deel 8.1 van de documentaireserie over de Alblasserwaard. TV Ridderkerk zendt dit deel uit op 10 en 13 juni om 14.00 en 18.00 uur.