De jubileumcommissie van SV Slikkerveerm v.l.n.r. Martijn Verbaas, Rinus Hitzert, Gerard Hagendijk, Fred Vlasblom en William Rijsdijk. Op de foto ontbreekt Jan Snijder.
De jubileumcommissie van SV Slikkerveerm v.l.n.r. Martijn Verbaas, Rinus Hitzert, Gerard Hagendijk, Fred Vlasblom en William Rijsdijk. Op de foto ontbreekt Jan Snijder. Foto: Roelie `t Jong

Feestweek in oktober

Afgelopen jaar kon vanwege corona het eeuwfeest niet groots gevierd worden door SV Slikkerveer. In de week rondom 7 oktober wordt dit jubileum alsnog zeer uitgebreid gevierd.
"We hebben alle activiteiten die gepland stonden gewoon een jaar doorgeschoven. Doordat we nu een jaar extra voorbereidingstijd hebben wordt het een nog mooier jubileum, daar ben ik van overtuigd'' zegt William Rijsdijk, voorzitter van de Jubileumcommissie: "Het gaat een complete feestweek worden voor iedereen die ons cluppie nu een warm hart toedraagt of dat in het verleden heeft gedaan.”
De festiviteiten beginnen op donderdag 7 oktober met een reünie-avond voor alle leden, maar ook voor oud-leden. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor binnenkort aanmelden. Op vrijdag 8 oktober wordt er een Ladies Night gehouden in de kantine en op zaterdag 9 oktober is er overdag een Jeugddag, waarbij allerlei spelletjes worden gedaan. De velden zullen dan vol komen te staan met allerlei attributen, zoals je die onder andere bij Wipe Out ziet. Zaterdagavond 9 oktober is de grote feestavond met livemuziek in de tent, die op veld 3 komt te staan. "Voor deze feestavond gaan we werken met kaartverkoop, want we verwachten heel veel bezoekers. De kaartverkoop start begin september” zegt Rijsijk.
Op zondag 10 oktober wordt de Jubileumweek afgesloten met een Seniorendag, die begint met een gezamenlijk ontbijt, waarna "een stevig parcours” gevolgd zal moeten worden.