Ingekorte concertserie van de SER

Na een lange periode zonder evenementen gaan op vrijdagavond 16 juli de Zomeravondconcerten van de Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) weer van start.
Ondanks een sterk ingekort programma met voornamelijk kleinere gezelschappen is de werkgroep Zomeravondconcerten blij dat er gelukkig toch nog iets georganiseerd kan worden. Vorige week kregen ze van de gemeente het definitieve ja, vanzelfsprekend nog wel nog met de nog steeds geldende anderhalve meter maatregel. Ook vraagt men mensen met klachten a.u.b. niet naar de concerten te komen om de kans op besmettingen tot een minimum te beperken. Gelukkig zijn er al heel veel mensen gevaccineerd, dus is het vertrouwen groot dat de toeschouwers geen gevaar lopen.
Vrijdag 16 juli is de eer aan Ton Schipper & Friends de concertreeks te openen. Na een hele tijd zonder repetities gaan zij toch proberen de mensen een uurtje te vermaken.

AH statiegeld voor speeltuin

De klanten van Albert Heijn in Slikkerveer steunen vaak verenigingen. Remco Heeren van AH Dillenburgplein organiseert hiervoor regelmatig o.a. een statiegeldactie voor verenigingen, die op deze manier gesteund worden om een project te realiseren.
Recent kon er met het statiegeld gespaard worden voor Speeltuinvereniging “Dillenburg”. In de speeltuin wil men het kunstgras onder een aantal speeltoestellen vervangen. Daar is met het flessengeld mooi aan bijgedragen. Remco Heeren kon afgelopen week € 525,00 overmaken op de rekening van de speeltuin, waar de vereniging heel dankbaar voor is: “Natuurlijk wil de vereniging ook alle klanten bedanken voor hun steun, door hun statiegeldbonnen in te leveren voor het goede doel.”