Afbeelding
Foto:

Gestart met cricket op nieuw veld in Bolnes

Op zondag 11 juli heeft de wethouder Henk van Os (sport) de opening van het cricketveld op het sportpark van Bolnes verricht.
Cricketclub Royal Punjab is beretrots op dit veld en hoopt veel bewoners van Ridderkerk kennis laten maken met cricket. “Cricket wordt niks voor niks de King of sports genoemd in het heeft vooral Engelse roots” zegt voorzitter A. Din. Royal Punjab is een vereniging voor recreatief cricket en hoopt zowel mannen als vrouwen en de jeugd aan het spelen te krijgen. De leden van Punjab mogen gebruik maken van de kleedkamers en kantine van sv Bolnes en zijn tevens als rustend lid bij de voetbalvereniging ingeschreven. De eerste wedstrijd op het nieuwe veld werd afgelopen zondag gevierd. Wethouder Van Os verrichte de opening door zelf een paar ballen te slaan.
Royal Punjab nodigt belangstellenden van harte uit om naar het sportpark te komen om de wedstrijden te bekijken. Op zondag 18 juli wordt vanaf 13.00 uur gespeeld tegen de Amsterdamsche Cricket Club. Ook op 1 en 8 augustus zijn er vanaf 13.00 uur wedstrijden. Voor eventuele uitleg van het spel staan spelers klaar voor het geven van een toelichting. Voor meer informatie: www.royalpunjab.nl.