Krijn Legerstee niet vergeten

Op zaterdag 28 augustus is er in Bolnes een wedstrijd ter nagedachtenis aan Krijn Legerstee. Op deze dag is het alweer 19 jaar geleden dat de oud-speler van Bolnes en latere trainer op 55-jarige leeftijd overleed.
Krijn was diverse jaren jeugdtrainer (met diverse kampioenschappen) en hoofdtrainer bij Bolnes en later bij RVVH 2 (waarmee hij zelfs landskampioen werd) en wist met zijn unieke humor van elk elftal een geweldig vriendenteam te maken. Veel van deze (oud) spelers van Bolnes en RVVH zijn nog steeds goede vrienden van elkaar en spelen graag deze wedstrijd want beide teams hebben inmiddels ruim 15 spelers. Bij RVVH zullen oa John Fraanje, Peter Stassen, Herman Driessen en André Nugteren de voetbalschoenen nog een keer onderbinden en het team wordt gecoacht door Henk van der Ent en Henk Sterkenburg. Bij Bolnes zijn oud 1e elftalspelers Aad de Sterke, Boudewijn vd Berg, Jacco Zoutewelle en Robin vd Berg van de partij en zullen de leiders Cees Punt en Mark Popp hun team begeleiden. En omdat het toch een beladen derby blijft zal ras Slikkerveerder Leen de Ruiter nog eenmaal zijn scheidrechters tenue aantrekken om als neutrale arbiter deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij zal de wedstrijd om 12.00 uur op gang brengen.

Oefenen tegen IFC
Bolnes 1 oefent zaterdag op de Bolnesser Berg tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht. De aftrap is om 14.30 uur. IFC had t/m vorig seizoen een 1e elftal op zowel zaterdag (4e klasse) als zondag (Hoofdklasse), maar heeft besloten om net als vele andere zondagverenigingen uitsluitend op zaterdag prestatief te gaan voetballen. Diverse eerste elftal spelers van de zondag hebben de overstap naar de zaterdag gemaakt met de ambitie om snel in de hogere klassen uit te komen. De lijkt geen grootspraak na onder meer een 8-0 zege op ZBVH (4e klasse, bij Bolnes in de afdeling) en 2-0 tegen Papendrecht (1e klasse).