Soreo had vrijdagavond weer publiek
Soreo had vrijdagavond weer publiek Foto:

Jong en oud geniet van zomerklanken van Soreo

Afgelopen vrijdag mocht het ‘Seniorenorkest Rotterdam en Omstreken', kortweg SOREO, na lange tijd weer een zomeravondconcert verzorgen in het centrum van Ridderkerk.  Onder de inspirerende leiding van dirigent Rob Scheers werd een afwisselend programma aangeboden aan een bijzonder enthousiast publiek, dat bestond uit luisteraars van jong tot, zo hoorden we, tot ver over de negentig!
Het voor dit zomerconcert aangetreden orkest bestond uit ruim 20 muzikanten. Iedereen werd verrast door de prachtige klanken van het grote koper en de tonen van o.a. de fluiten en de saxofoons. Verschillende stukken werden gespeeld zoals bijv. Italian Holiday, de medley Strauss en co, Castles in Spain, Holland Jubelt en verschillende andere stukken in het kader van een zonnige vakantie. En mooi weer was het afgelopen vrijdag! Kortom het was een zeer geslaagd concert, na een voor iedereen vaak heel moeilijke tijd.
Wie ook graag muziek maakt op de maakt op de maandagmiddag wordt uitgenodigd om eens te kijken op de site van Soreo: www.soreo.nl.