Denno Stoffels in actie tegen WIK (foto Roelie 't Jong)
Denno Stoffels in actie tegen WIK (foto Roelie 't Jong) Foto: Roelie 't Jong

Slikkerveer wint bekerduel bij WIK

Slikkerveer was in het eerste bekerduel van dit seizoen te sterk voor WIK. In Den Haag werd met 2-4 van de derdeklasser gewonnen.
Bij rust stond Slikkerveer nog met 1-0 achter. Drie minuten in de tweede helft maakte Bas Mulder met een prachtig doelpunt gelijk. De thuisploeg wist kort daarna weer op voorsprong te komen uit een corner. Weer was het Mulder die snel gelijkmaakte. Het laatste halfuur verzekerde Slikkerveer zich van de winst. In de 66ste minuut kopte Ryan van Dongen de bal in de touwen uit een voorzet van Aaron Plaizier. Slikkerveer reeg de kansen vervolgens aan elkaar, maar alleen Jesse Ringlever wist de voorsprong op te schroeven.

RVVH en FC Boshuizen komen niet tot scoren

RVVH en FC Boshuizen wisten zaterdagmiddag weinig op de mat te brengen. Het bekerduel tussen beide eersteklassers eindigde in een bloedeloze 0-0. In de eerste officiƫle wedstrijd van RVVH sinds oktober 2020 werd er weinig afgedwongen. Het hoogtepunt voor rust was een bal op de paal van Patrick Lopes Martins da Veiga. Ook na rust waren er weinig opwindende momenten en werd het voor beide trainers duidelijk dat er nog werk aan de winkel is voor de competitiestart over ruim twee weken.