Burendag met buurtbrunch

Op zaterdag 25 september organiseert Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer een gezellige burendag in het WVC Slikkerveer. In het wijkcentrum aan de Reijerweg 62 is iedereen van 10.00 uur tot 14.00 uur welkom voor een kopje koffie met iets lekkers. Er is een kleine expositie met werk van cursisten en men kan alle informatie krijgen over de activiteiten in het wijkcentrum. Van 11.00 tot 13.00 uur kan men een vorkje mee prikken met de buurtlunch. Voor deze brunch moet men zich wel van tevoren aanmelden. Dit kan dagelijks in het WVC tussen 9.00 en 16.00 uur. De brunch is uitsluitend bedoeld voor mensen die in Slikkerveer wonen. Bij inschrijving wordt daarom om het adres gevraagd.

Tekenen voor gevorderden

Op donderdagavond 23 september start tekendocent Jacco van Dam de cursus "Tekenen met zeggingskracht”.
Deze cursus wordt gegeven in zalencentrum Het Plein en is bedoeld voor gevorderde cursisten die zich verder willen bekwamen in natuurgetrouw tekenen. Cursisten die al enigszins weten hoe ze hun onderwerp in de juiste verhoudingen op papier kunnen zetten, leren in deze lessen hoe hun tekening aan uitstraling en zeggingskracht kan winnen. Daarnaast is er aandacht voor diverse tekenmaterialen en technieken.
De cursus "Tekenen met zeggingskracht” wordt wekelijks gegeven op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur en duurt 8 lessen.
Voor meer informatie en/of aanmelden kan men terecht bij de docent: 0180-427254 of op de website: www.teken
lesridderkerk.nl