Bakken voor Burendag

Ook dit jaar slaan Aafje en het wijkideeteam Drievliet/t Zand de handen ineen voor de burendag in de wijk. Op zaterdag 25 september is er in de tuin van Reyerheem een gezamenlijke burendag met muziek en pannenkoeken. Vanwege de coronamaatregelen worden de buurtbewoners verzocht om niet via het gebouw, maar via de zij-ingang de tuin binnen te komen. Er wordt lekkers bij de koffie verkocht, waarvan de opbrengst naar Stichting Opkikker zal gaan. Deze stichting zet zich in voor langdurig zieke kinderen. Men kan ook het bakwerk kopen om er thuis van te genieten.
De organisatie hoopt nog meer mensen te vinden die thuis iets willen bakken, zodat er een grotere opbrengst bereikt kan worden. Wie iets voor dit doel wil bakken kan zich aanmelden bij Karin de Rooij: Karin de Rooij: karin.de.rooij@aafje.nl of Franny de Wit: fdwit@aafje.nl.


Bewegen voor 65-plussers

In Bolnes gaan extra beweegprogramma’s voor 65-plussers van start. Volgende week zijn er kennismakinglessen in de gymnastiekzaal tegenover WVC Bolnes (ingang de Fontein). Voor dames is er woensdag 23 en donderdag 24 september van 14.30 tot 15.30 uur bewegen op eigentijdse muziek. Voor dames en heren is er op 23 september Fit voor 65-plussers van 16.30 tot 17.00 uur. Met deze groep worden ook oefeningen gedaan met elastieken en gewichtjes.
Men kan gratis deze lessen uitproberen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Magda Laros: 06 5311 3018.