Voormalige eerste elftalspelers van Bolnes zaterdag en zondag kwamen weer eens binnen de lijnen
Voormalige eerste elftalspelers van Bolnes zaterdag en zondag kwamen weer eens binnen de lijnen Foto:

Oudjes van Bolnes brengen scorebord in beweging

Het 100-jarig bestaan van SV Bolnes zorgde zaterdag voor een gezellige dag op het sportpark van Bolnes. Op de Bolnesser Berg waren er 's ochtend leuke activiteiten voor de jeugd en was er 's avonds een gezellig samenzijn met leden en veel oud-leden.
Hoogtepunt van de dag was 's middags de onthulling van een nieuw digitaal scorebord, die ter vervanging van het in onbruik geraakte scorebord met losse bordjes bij het hoofdveld is geplaatst. Het nieuwe scorebord kon na geslaagde crowdfunding worden aangeschaft. Volgens voorzitter Leen Schellevisch gaat het na wat moeilijke jaren weer goed met SV Bolnes. "We hebben weer een mooie club met de Vrienden van Bolnes” sprak hij voor de onthulling van het nieuwe scorebord. De vereniging doet daarnaast goede zaken met de Club van Honderd, waarmee een herstart is gemaakt voor de financiering van bijzondere aanschaffingen en activiteiten. Op het bord in de kantine zijn momenteel nog maar vijftien plekjes voor. Wat de club betreft mogen het er overigens ook meer dan 100 worden.
Het scorebord kon lekker getest worden bij de jubileumwedstrijd, waarvoor oud-spelers van de eerste elftallen van Bolnes zaterdag en Bolnes zondag binnen de lijnen kwamen. De langere adem zat bij de zaterdagploeg, die met 9-2 won. Arjan Otto maakte de eerste twee binnen tien minuten en vond na rust nog een keer het net.