Rijsoord was onmachtig tegen Jodan Boys (foto Leen Kruithof)
Rijsoord was onmachtig tegen Jodan Boys (foto Leen Kruithof) Foto:

Rijsoord wederom met lege handen

En voor de vierde keer stond Rijsoord aan het einde van een wedstrijd met lege handen en dat betekent dat de Kraaien nog steeds puntloos zijn. Jodan Boys won aan de Vlasstraat met 0-1.
Zeker het begin van de eerste helft was De Jodan Boys de voetballende ploeg en kwam Rijsoord er nauwelijks aan te pas. na acht minuten was het Michel Verkaik die probleemloos de 0-1 kon binnenlopen. De verdediging had zich bij de hoekschop niet goed georganiseerd en had geen oog voor de vrijstaande Verkaik en die liet zich dit buitenkansje niet ontnemen. Nog binnen het kwartier had De Jodan Boys de score kunnen verdubbelen, maar Verkaik schoot de bal vanuit een kansrijke positie hoog over. Aan de andere kant kreeg Rijsoord ook wel twee goede kansen, maar de balcontrole liet op het beslissende moment te wensen over.

Afgekeurde treffers
Jodan Boys scoorde in de eerste helft nog tweemaal, maar zowel Roald Heerskens als Bradley el Idrissi stonden buitenspel, zoals de bezoekers ook in de tweede helft meerdere malen buitenspel stonden. In die tweede helft zocht Rijsoord meer de aanval, maar was niet bij machte om het de bezoekers echt moeilijk te maken. De eindconclusie van deze wedstrijd is dat de verdediging weer niet scherp was en dat Rijsoord aanvallend onmachtig was.
Mark Zwang liep in deze wedstrijd een zware blessure op. Hij moest met hulp het veld verlaten. In het ziekenhuis bleek dat hij zijn achillespees heeft gescheurd. De verwachting is dat het herstel drie tot vier maanden gaat duren.