Drechtsteden verliest weer

De dames van Drechtsteden konden ook hun derde veldcompetitiewedstrijd niet in winst omzetten. T.O.G.B. was een maatje te groot.
Trainer Raymond van der Staay zag zijn ploeg wel weer vorderingen maken in de opmaak naar de zaalcompetitie. Onder een heerlijk zonnetje kon de ploeg op het Reyerpark 25 minuten lang de tegenstander uit Berkel en Rodenrijs bijhouden. De laatste vijf minuten voor rust werd de druk te hoog, liep de ploeg ook nog een tijdstraf op, en was het verschil bij rust alsnog ruim met 5-11. Tijdens de rust attendeerde Van der Staay de ploeg op enkele aandachtspunten die het de tegenstander lastiger moesten maken. Dit pakte ook goed uit en voorzichtig kwam Drechsteden terug in de wedstrijd (10-14). Helaas konden de ploeg dit niet in de hele tweede helft volhouden. Ondanks dat het meerdere malen in een overtalpositie kwam werd het toch een redelijk grote nederlaag met 14-23.
Zondag wacht een treffen met Atomium'61. Ook een ploeg die na drie wedstrijden nog op 0 punten staat.