Chris Ruybroek met zijn opvolger John Smit
Chris Ruybroek met zijn opvolger John Smit Foto:

Nieuwe hoofdtrainer bij Poseidon

Na jaren met veel plezier heeft besloten het stokje van hoofdtrainer van de wedstrijdafdeling van R.Z .& P.C. Poseidon’56 over te dragen aan John Smit.
De hoofdtrainer vond het na zeven jaar tijd worden voor de jongere generatie. Stoppen bij de Ridderkerkse zwemclub zal Chris zeker nog niet. Training geven is zijn passie en hoopt dit nog jaren te kunnen blijven doen. Zijn opvolger is al als kind met zwemmen bij Poseidon’56 begonnen en heeft al heel wat wedstrijdervaring op zijn naam staan. Ook heeft Smit de benodigde trainers diploma’s met glans behaald.
Het was dan ook geen moeilijke keus voor Poseidon’56 om John als opvolger voor Chris te vragen. Het bestuur heeft in deze keus het volste vertrouwen.


Oudelande ligt op titelkoers

Het eerste herenteam van tennisvereniging d' Oudelande is de competitie voortvarend gestart. Na de eerste drie speeldagen staat Oudelande 1 bovenaan. Na overwinningen op Holy (3-2) en Ter Steeghe (0-5) werd Lommerrijk thuis met 5-0 verslagen. Met nog vier speeldagen belooft het nog een spannend competitieslot te worden. Op de slotdag speelt Oudelande namelijk uit tegen grote concurrent Schiebroek.