RVVH weer afgetroefd

RVVH heeft ook de tweede competitiewedstrijd niet kunnen winnen. Terneuzense Boys troefde de Ridderkerkers met 2-0 af.
In de eerste helft waren de grootste kansen al voor de thuisploeg, maar RVVH kwam met de schrik vrij. Bij rust was het 0-0. Kort na de hervatting konden de Boys wel een treffer vieren. Na een goed lopende aanval bereikte Cor-Pieter Pander Mitchell de Nooijer (zoon van Terneuzense Boys trainer Dennis de Nooijer) die niet aarzelde en Nikolic het nakijken gaf. De ellende werd voor RVVH nog groter toen amper een minuut later Stevie Soares zijn tweede geel, dus rood, kreeg voorgeschoteld. Ook met tien man wist RVVH druk te zetten, maar serieuze kansen bleven uit. Twintig minuten voor tijd vonden de gastheren wel het net na een snelle omschakeling.

Slikkerveer onderuit bij Dubbeldam

Op een door regen moeilijk bespeelveld bij Dubbeldam moest Slikkerveer de punten aan de thuisploeg laten. Na ruim een halfuur spelen in de eerste helft stond Dubbeldam met 2-0 voor. Slikkerveer haakte aan met een treffer van Robert Kosten, die na een corner van dichtbij scoorde. Er werd een tandje bij gezet om nog voor rust de gelijkmaker binnen te hebben. Hiervoor kreeg Slikkerveer het deksel op de neus. Uit een diepe bal scoorde Dubbeldam 3-1. In de tweede helft startte Slikkerveer goed. Het kwam tot mooie kansen, maar de keeper bleek een sta-in-de-weg. Vier minuten voor tijd wist Bas Mulder werd hard binnen te schieten. Ook alles of niets voetbal in de slotfase bracht Slikkerveer niet verder dan 3-2.

Drechtsteden weer onderuit

De veldwedstrijd van de Drechtsteden dames tegen H.V.O.S. werd in verband met het slechte weer binnen gespeeld. Opnieuw lukte het echter niet om de punten te pakken. Diverse zwakke momenten werden afgewisseld met sterke momenten. Als de achterstand bijna was weggewerkt waren er weer ongelukkige momenten die het verschil weer groter maakte.  Uiteindelijk werd het met 11-19 toch nog een flinke nederlaag.