Zuur verlies voor Rijsoord

Rijsoord moest zaterdag het zevende verlies op rij verbijten. Een verdiend gelijkspel werd in de 95ste minuut teniet gedaan voor Achilles Veen: 2-1.
De nog puntloze Kraaien kwamen in deze uitwedstrijd goed voor de dag. In de eerste helft werd weinig weggegeven en in de tweede helft waren ze de gevaarlijkste ploeg. Met een aanvaller extra werd de Rijsoordse druk opgevoerd. Tien minuten na de hervatting was een 0-1 de beloning. Gazar Dermendjan speelde knap twee tegenstanders uit om doeltreffend uit te halen. Een minuut later was het bijna 0-2, maar een schot van Danny Haasdijk werd tot corner verwerkt. Daarna waren er kansen over en weer en redde Rijsoord keeper Thomas Fernandes een paar keer knap. Met nog een klein kwartier te spelen maakte de thuisploeg toch gelijk. Het antwoord van Rijsoord was een schot op de kruising van Romano Niamut. Vijf minuten in blessuretijd was een snelle omschakeling Rijsoord te machtig en schoot Thomas de Man zijn ploeg naar de drie punten.

Bolnes laat GOZ glippen

Op bezoek bij GOZ leek Bolnes in de winning mood. Een goede eerste helft resulteerde in een 0-1 (doelpunt Raylicho Babel) voorsprong na kansen op meer. Ook het tweede deel begon Bolnes sterk. In de 58ste minuut stond de defensie echter volledig op het verkeerde been en moest de gelijkmaker geïncasseerd worden. Bolnes gaf daarna de wedstrijd binnen zeven minuten uit handen. Het werd 3-1. Dit was het signaal voor veel wissels aan beide kanten en daar werd de wedstrijd niet beter op. Bolnes bleef onmachtig. Ronald Vrolijk maakte in de 90ste minuut nog wel 3-2, maar dat was voor de statistiek.

Harmsen wint in Dordrecht

De vierde wedstrijd van de Sintserie van ERHV De Waal is gewonnen door L. Harmsen. Hij haalde bijna zes kilo aan vis uit het Wantij in Dordrecht.
Uitslag: 1) L. Harmsen 5880 gram, 2) J. de Leeuw 4020 gram, 3) T. van de Ruit 3281 gram, 4) P. den Boer 2911 gram, 5) A. Middelveld 2620 gram.