Sanzio Dieterich schiet in alle vrijheid de 4-1 voor RVVH binnen
Sanzio Dieterich schiet in alle vrijheid de 4-1 voor RVVH binnen Foto:

RVVH lekker op dreef tegen Papendrecht: 6-1

RVVH heeft tegen VV Papendrecht de zegereeks van de laatste weken kunnen voortzetten. De Ridderkerkers kwamen vroeg in de wedstrijd (tweede minuut) met 0-1 achter, maar dit werd voor rust ruimschoots rechtgezet.
Papendrecht zat alleen het eerste kwartier sterk in de wedstrijd. Daarna was het vooral eenrichtingsverkeer. In de 32ste minuut maakte RVVH de dik verdiende gelijkmaker. Na een mooie aanval door het midden schoot Sanzio Dieterich op de lat, waarna Remco Stolk eenvoudig kon scoren. Enkele minuten later schoot Mohamed Ajarai van grote afstand raak. Keeper Rijntjes was kansloos op zijn harde strakke schot in de linker benedenhoek. RVVH was nu duidelijk heer en meester op het veld en drukte dit vlak voor rust uit met nog een treffer. Na een uitstekende dieptepass van Ajarai kon Dieterich geheel vrij voor de keeper de 3-1 ruststand binnen schieten. In de tweede helft was de 4-1 het hoogtepunt. Met een mooie aanval over links via Van Dam, Könemann en Dieterich werd de gehele verdediging van Papendrecht weggetikt en kon Dieterich zijn tweede doelpunt aantekenen. Een overtreding op de ingevallen Brendon Könemann binnen het strafschopgebied werd bestraft met een penalty, die de spits zelf benutte. Nog was de koek niet op, want acht minuten later rondde Könemann een goede aanval over links doeltreffend met het hoofd af tot 6-1.