Afbeelding
Foto:

Zitcomfort met Stressless in studio bij ZitWel

Bij ZitWel in Barendrecht kan men kennismaken met het zitcomfort van Stressless. Er is een grote studio ingericht waar men fauteuils en banken van de Noorse meubelbouwers kan uitproberen.
Al 50 jaar lang draagt Stressless wereldwijd haar steentje bij aan het ontstressen, door het maken van meubelen die mensen helpt bij het ontspannen. In een fjord aan de westkust van Noorwegen, in het plaatsje Sykkylven, omgeven door majestueuze bergen, wordt vormgegeven aan de laatste inzichten op het gebied van gezond zitten. In deze Stressless-meubelfabriek werken al generaties lang vakbekwame mensen vol overgave aan ’s werelds meest comfortabele fauteuils. "Een ‘goede zit’ bevordert de gezondheid en werkt stressverminderend" is de uitdaging van de ontwerpers van deze meubels.

Assortiment
Het totaalprogramma van Stressless bestaat uit relaxfauteuils, relaxbanken, eetkamer- en bureaustoelen. Ieder mens heeft zijn/haar voorkeur qua zithouding. Daarom zijn alle zitmeubelen apart instelbaar. Met een eenvoudig bedienbare draaiknop aan de zijkant kan de ideale zithouding van de fauteuil ingesteld worden. De eetkamerstoel reageert op de bewegingen van het lichaam en past automatisch de rug – en zitpositie aan.









Optimale ondersteuning
De banken van Stressless hebben een eigentijds ontwerp. De zachte verstelbare kussens ‘omarmen’ de bankzitter. Een reeks van ontwerpen en modules maakt het makkelijk om de perfecte bank (leer of stof) samen te stellen. Ook voor de werkplek heeft Stressless de beste stoel. Voor degene die veel tijd zittend achter een beeldscherm doorbrengt, is een goede houding enorm belangrijk. Het unieke Plus Systeem biedt optimale ondersteuning voor de onderrug en het hoofd in alle posities.
Voor een kennismaking is men van harte welkom bij ZitWel aan de Woonboulevard Barendrecht (entree via Leolux – Mooi & More Wonen).
Voor meer informatie: www.zitwel.nl.