Het mixedteam van RLTC viert de titel
Het mixedteam van RLTC viert de titel Foto:

Kampioenen bij RLTC

Na een jaar zonder begonnen 16 teams van tennisvereniging RLTC afgelopen september weer aan de tenniscompetitie. Heerlijk was het om weer in teamverband te mogen sporten. Met frisse energie speelden de teams op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag en streden zij om die felbegeerde eerste plek. Met nog een paar inhaalwedstrijden te gaan kan de balans opgemaakt worden. Alleen het vrijdagavond mixedteam van Fred Mourik, Monica van der Hoek, Yvonne Slok en nieuwkomer Nick van der Waal wist de eerste plek te bemachtigen. Om de nummer twee voor te blijven moesten zij in hun laatste wedstrijd alle partijen winnen. Het werd nog even spannend maar Fred en Monica sleepten de beslissende partij uiteindelijk met 6-2 en 7-5 binnen. Een mooie prestatie en dat werd gevierd!


Vette winst voor Kok-v/d Padt

De vrije koppelwedstrijd van ERHV De Waal is met ruim verschil gewonnen door het duo K. Kok en G. v.d. Padt. Zij vingen ruim twee keer zoveel dan de nummers twee.
Uitslag: 1) K. Kok en G. v.d. Padt - 43075 gram, 2) W. Teuns en W. Smit - 19175 gram, 3) J. de Leeuw en J. van Gelder - 15675 gram, 4) G. Middelveld en A. Middelveld - 13120 gram, 5) W. van Beek en H. van Vugt - 4410 gram.