Sem Seiffi stoomt op (foto Roelie 't Jong)
Sem Seiffi stoomt op (foto Roelie 't Jong) Foto: Roelie `t Jong

Slikkerveer doet zichzelf tekort

Voor de aftrap van de thuiswedstrijd van Slikkerveer tegen HOV/DJSCR had trainer Driss El Akchaoui nog een puzzel te maken vanwege een flink aantal geblesseerde spelers.
Het leek een goed resultaat niet in de weg te staan. Slikkerveer benutte in de twaalfde minuut de eerste serieuze kans. De over links weggestuurde Bas Mulder kon opstomen naar het doel en schoot de bal hard in de touwen. Chevilio Halden had kort daarna de 2-0 op zijn schoen, maar de keeper van de bezoekers wist te redden. In de 24ste minuut was het aan de andere kant wel raak. Een snelle aanval van HOV/DJSCR leverde een voorzet op, waaruit Rachid El Khalifi de gelijkmaker produceerde.
In de tweede helft speelde Slikkerveer naar de eigen kantine toe en werd er veel meer op de aanval gespeeld. Twee keer balverlies op het middenveld leverde al wel meteen twee tegengoals op. De eerste keer dat het misging was in de 48-ste minuut waarbij Achraf El Idrioui hard en hoog binnen schoot: 1-2. In de 69-ste minuut schoot Ilias Amraoui van veraf de bal in de touwen: 1-3. Tussendoor hadden Slikkerveerders Ronald Capelle, Tico ten Have, Cerezo Fung-A-Wing en Chevillio Halden kansen, maar het lukte telkens net niet. Een kwartier voor tijd lukte het Valerio Vers wel: 2-3. Slikkerveer ging er weer in geloven en had met een penalty de kans op de gelijkmaker. Chevillio Halden zag zijn harde inzet gestopt worden door de Rotterdamse doelman. In de slotfase kopte Boy van Reede twee keer de bal net naast en waren er kansen voor Ronald Capelle en Chevillio Halden De gelijkmaker bleef uit. Er had meer in gezeten.