Afbeelding
Foto: Roelie 't Jong

Reünie van 50-jarig Saturnus '72

In februari 2022 bestaat sv Saturnus 50 jaar. De Ridderkerkse handbalclub hoopt het gouden jubileum op 4 februari te vieren met oud-leden en iedereen die bij de vereniging betrokken is (geweest). Gehoopt wordt dat deze avond een soort van reünie zal worden. In juni 2022 staan er meer feestelijke activiteiten op het programma tijdens de familiedag.
De oprichting van de club vond in 1972 plaats in een rokerig zaaltje van een restaurant aan de Molendijk. Twee van de initiatiefnemers woonden in de Saturnus-flat in Bolnes. Dit is ook de verklaring voor de clubnaam.
Oud-leden en sympathisanten, waaronder ook leden van het oud papierteam, kunnen zich voor de reünie aanmelden via: jubileum@saturnus72.nl. Men wordt dan op de hoogte gehouden met een nieuwsbrief en ontvangt lager nog een officiële uitnodiging.


Slikkerveer JO8-3 in het nieuw

De jeugdige talenten van Slikkerveer JO8-3 zijn afgelopen zaterdag in het nieuw gestoken door sponsor Hans Deltrap en zijn dochter Charlie van Charlie's koffie- en wijnbar. De technische staf van dit team, de trainers Robin Witter, Brian Lotte en teammanager Ernst Saarloos, zijn met de spelers heel blij met de nieuwe tenues. Charlie's koffie- en wijnbar is gevestigd in Rotterdam aan het Westplein 107.