RVVH en SHO hielden elkaar op 0-0
RVVH en SHO hielden elkaar op 0-0 Foto:

RVVH in de wachtkamer

RVVH heeft niet weten te winnen bij SHO. De matige wedstrijd eindigde in 0-0 en daardoor moeten de Ridderkerkers in de wachtkamer plaatsnemen voor wat betreft het behalen van de eerste periodetitel.
Onder mistroostige en miezerige omstandigheden met bovendien het ontbreken van publiek paste deze 0-0 misschien wel helemaal in dat beeld. Het was het allemaal net niet. Baltempo lag te laag, teveel foutieve passes en het aan beide kanten ontbreken van de juiste eindpass en de scherpte voor de goal. Daarmee is de typische 0-0 ook wel te verklaren. Kansen waren er voor beide ploegen zeker wel geweest. Sanzio Dieterich zag al rap een inzet vanaf rechts maar net voorlangs gaan. Waar aan de andere kant Ricky Bokhoven de thuisclub tot twee keer toe verzuimde op voorsprong te zetten met een kopbal. De in de eerste helft over links gevaarlijke Gino Stolk bediende Brandon Könemann die zijn inzet vervolgens met moeite gekeerd zag worden door keeper Brian de Vaal. De grootste kans voor RVVH was net voor de rust toen Jessie Proost een lange voorzet gaf richting de bij de tweede paal inkomende Dieterich die echter jammerlijk naast mikte. Ook Laurens de Witte had nog een mogelijkheid maar de bal rolde net voorlangs.
RVVH is nu afhankelijk van de uitslag van de inhaalwedstrijd Nieuwenhoorn-Terneuzense Boys of het een feestje mag bouwen. Het doelsaldo van Nieuwenhoorn, dat ruim moet winnen, is slechter (+2) dan dat van RVVH (+7).