Over de auteur

Mark Schouten is gediplomeerd personal trainer en is gespecialiseerd in de begeleiding van de sportlessen voor ouderen en mensen met Reuma. Daarnaast verzorgt Mark met zijn bedrijf Sportief met Mark verschillende groepslessen in de buitenlucht voor alle leeftijden en alle niveaus. De visie van Mark is dat tijdens een sportles iedereen mee kan doen, ongeacht leeftijd of niveau. De aangepaste lessen binnen zijn minder geschikt voor hele fitte mensen.
Heb je vragen over dit artikel dan kan je bellen met 0645606739 of een email sturen naar sporten@sportiefmetmark.nl.


Rijsoord wint oefenduel

Rijsoord oefende afgelopen zaterdag in en tegen Nieuw-Lekkerland gespeeld. De tegenstander speelt tegenwoordig in de eerste klasse B en is daar terug te vinden op de zesde plaats. Het was alweer enkele jaren geleden dat beide ploegen elkaar hadden ontmoet en dus werden in de bestuurskamer de nodige herinneringen opgehaald. Het was in 2017 dat Rijsoord in Nieuw-Lekkerland de kampioen van de eerste klasse C werd en promoveerde naar de hoofdklasse.
Rijsoord wist het oefenduel met 2-4 te winnen en achteraf bekeken was het voor beide teams een nuttige oefenwedstrijd. Na de aftrap leek Rijsoord nog te moeten wennen aan het kletsnatte weer, want al na drie minuten stond het 1-0. Daarna wisten de Kraaien de draad op te pakken met als beloning de 1-1 door Danny Haasdijk. Daarna was Haasdijk ook bij de twee volgende Rijsoordse treffers betrokken. Drie minuten na zijn gelijkmaker stelde hij Gazar Dermendjan in de gelegenheid stelde om de 2-1 te maken en zeven minuten voor het einde was het weer Haasdijk, die nu uit een vrije schop Dermendjan de met een kopbal de 3-1 liet aantekenen.
Nieuw-Lekkerland kwam terug tot 2-3, maar verder liet Rijsoord het niet komen. De tweede helft was van minder niveau. Het enige doelpunt viel acht minuten voor tijd. Danilo Alkema tekende voor de 2-4.