Oliebollenactie van Harmonie

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft ook dit jaar weer een actie met verse oliebollen en appelbeignets. Bert de Jong, organisator van de actie bij de Harmonie, heeft goede afspraken kunnen maken met bakkerij van der Waal.
De vereniging heeft een website/webshop gemaakt waar de oliebollen en appelbeignets gemakkelijk online besteld en digitaal betaald kunnen worden. Dit jaar is het mogelijk om de oliebollen per 5 of 10 stuks te bestellen. De roomboter appelbeignets worden per stuk verkocht. Losse verkoop zonder webbestelling is niet mogelijk.
De prijzen zijn 10 oliebollen met krenten voor € 9.80, 5 oliebollen met krenten € 4.90, 10 oliebollen zonder voor € 8,50, 5 oliebollen zonder voor € 4.25 en appelbeignets € 1,75 per stuk. Wie dit bakwerk bestelt sponsort hiermee direct de Harmonie. De bestellingen zijn op 31 december veilig af te halen tussen 10.00 tot 14.00 uur bij het verenigingsgebouw aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer.
Bestellen kan tot  uiterlijk 29 december 12.00 uur via: www.harmonie-oliebollen.nl. Uiteraard worden de oliebollen en beignets op 31 december vers geleverd bij de Harmonie.