Van der Waal bakt voor Harmonie

Bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer zijn weer oliebollen en appelbeignets van Bakkerij van der Waal te bestellen. De verkoop is inmiddels gestart en de eerste bestellingen zijn reeds binnen. Wie zeker wil zijn van verse oliebollen of appelbeignets op oudejaarsdag kan bij de Harmonie bestellingen plaatsen tot 29 december 18.00 uur. De oliebollen en/of beignets kunnen afgehaald worden op 31 december tussen 10:00 en 14:00 uur bij het muziekgebouw aan de Prinsenstraat in Slikkerveer. Daar kan men geheel volgens de regels van het RIVM het bakwerk in ontvangst nemen. Bestellen kan eenvoudig via: www.harmonie-oliebollen.nl. Met elke aankoop sponsort men ook de verenigingskas.

Acties geschrapt
De oliebollenacties van de muziekverenigingen Excelsior Bolnes en Sursum Corda gaan dit jaar niet door. Bij beide verenigingen wordt het bakken normaliter door eigen leden gedaan, maar hier ziet men met de huidige coronaregels geen kans voor.

Niet kopen, wel brengen

Het Snuffelpand aan het Dillenburgplein en de Meubelshowroom aan de P.C. Hoofstraat (tegenover de Dierenkliniek) zijn helaas ook genoodzaakt om hun deuren tot en met 14 januari 2022 te sluiten. Wel is het mogelijk om elke woensdag tussen 11-13 uur herbruikbare spullen bij het Dillenburgplein in te leveren. U kunt deze spullen buiten voor de etalage neerzetten.