Weer welkom bij Het Anker

Door de lockdown was het even stil, maar kringloopwinkel Het Anker in het WVC Bolnes is inmiddels weer enkele weken open. Men kan er onder meer boeken, keukengerei, mooie huisdecoratie, kinderspeelgoed en kleding vinden. Ook is men welkom voor een gezellig praatje.
Tijdens de openingsuren (maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur) kan men ook spullen inleveren. De vrijwilligers van Het Anker controleren de artikelen samen met de aanbieders, omdat men als stichting wil voorkomen dat er kosten gemaakt moeten worden om niet-verkoopbare spullen af te voeren.

Wijkdiner
Iedere donderdag wordt er bij Het Anker voor wijkbewoners een diner georganiseerd. U kunt zich tot en met dinsdagavond opgeven via info@ankervanbolnes.nl of aan de toonbank van de kringloopwinkel aan de Noordstraat 255a. Voor het bedrag van € 4,00 krijgt u een hoofdgerecht, een nagerecht en ter afsluiting een kopje koffie of thee. Om u toegang te verlenen, zijn we helaas verplicht u te controleren op QR-code. Vanaf 17.30 uur gaat de deur van het wijkcentrum open en bent u welkom. Het diner zal rond 19.30 uur afgelopen zijn. U bent van harte welkom.