'Uitersten' bij galerie Imspa

De Ridderkerkse galerie Imspa presenteert van 6 februari t/m 6 maart de expositie "UITERSTEN".  Hiervoor samengebracht zijn werken van de kunstenaars Anneke Slagboom en Daniel Wulff Petersen.
Anneke maakt abstract werk en laat zich hierbij leiden door een wetenschappelijke benadering. Haar afbeeldingen worden als het ware geconstrueerd. Deze aanpak zorgt er voor dat haar werk heel rustig overkomt én toch ook heel kleurrijk is.
Daniel is een jonge en veelbelovende kunstenaar die zich laat inspireren door de huidige tijdgeest. Dit doet hij via een geheel eigen benadering van het surrealisme. Hij maakt gebruik van potlood en grafiet en zijn werk is dus voornamelijk in zwart-grijs tinten met soms een enkel kleuraccent.
Wie zijn grootste werk (160 cm × 260 cm) tot nu toe, en het boeiende werk van Anneke wil zien, is welkom bij Galerie ImSpa.
De galerie aan de Scheepmakerstraat 23 (op bedrijfsterrein Donkersloot) is geopend op donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Bezoek op andere tijden is mogelijk op afspraak. Op zondagmiddag 6 februari is de officiële opening. Voor meer informatie: www.imspa.com.