Keeper Christian Van Wijngen niet door bij Rijsoord

Net zoals bij veel andere verenigingen vinden er momenteel ook bij vv Rijsoord gesprekken plaats met spelers en staf, kijkend naar het komende seizoen. Die lijken voorspoedig te verlopen en de club hoopt op korte termijn bekend te maken welke spelers de intentie hebben uitgesproken om ook volgend seizoen actief te blijven op het Kraaiennest.
Inmiddels is wel duidelijk dat keeper Christian van Wijngen niet doorgaat in Rijsoord. Hij heeft aangegeven om de club aan het eind van dit seizoen te gaan verlaten. Christian heeft dan twee (gekke) corona seizoenen meegemaakt en hoopt zijn carrière - mede gezien zijn gezinssituatie - dichter bij huis voort te kunnen zetten.


Voetbaldagen snel uitverkocht

De Clubvoetbaldagen van vv Rijsoord zijn een doorslaand succes. Binnen 12 uur waren 72 plekken vergeven en is er al een grote reservelijst. Wel is het nog even wachten, want de voetbaldagen zijn pas in de zomervakantie (11 t/m 13 juli).
VV Rijsoord doet nu voor het achtste jaar mee aan de Clubvoetbaldagen. Het is een driedaags programma waarin voetbal en plezier voorop staat. Ze slapen thuis, maar zijn van vroeg in de ochtend tot het einde van de middag zoet op het sportpark. Ook ontvangt iedereen een compleet tenue, shirtbedrukking (naam + rugnummer) en een speciaal gemaakte minibal cadeau. Leuker kunnen de enthousiaste voetballers hun zomervakantie niet beginnen.
VV Rijsoord is de enige club in de regio die aan de Clubvoetbaldagen meedoet. “Het ging ook dit jaar weer onwaarschijnlijk snel”, zegt coördinator Jeroen Troost. “Vorig jaar zaten we binnen 72 uur vol en dit geeft wel aan dat veel jongens en meiden echt uitkijken naar de dagen. De deelnemers komen niet alleen van onze eigen club, maar uit de hele regio. Dat is ook direct de kracht van de Clubvoetbaldagen en voor ons een kans om de club extra op de kaart te zetten”.


Viswinst voor Gerrit v.d. Padt

De vierde vrije viswedstrijd van ERHV De Waal is gewonnen door Gerrit v.d. Padt. Hij haalde meer dan 30 kilo aan vis aan de kant.
Uitslag: 1) G. v.d. Padt 30.875 gram, 2) K. Kok 10.650 gram, 3) A. Middelveld 180 gram.
Komende zaterdag is er opnieuw een vrije witviswedstrijd.